Startspot.be

Maak je eigen startpagina
Snel, simpel, gratis en effectief!

Overzicht

Paginanaam nog vrij?

Paginanaam:

.startspot.be

Inloggen

Paginanaam:

Wachtwoord:


Vergeten?

18+ filter

Informatie

Gratis startpagina voor iedereen

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de diensten van Startspot.be. In het ergste geval kan het je zelfs nog een paar duiten opleveren.

Geen technische kennis nodig

Het beheren van een Startspot.be pagina vereist geen enkele technische kennis. Met een beetje gezond verstand moet het beheren van een pagina zeker wel lukken. Het spreekt allemaal voor zich

Zoveel pagina's beheren als je wilt

Met één account kun je zoveel pagina's beheren als je wilt. Om meerdere pagina's te beheren dien je eerst een account aan te maken. Vervolgens kun je als je ingelogd bent, meerdere pagina's registreren.

Gebruiksvriendelijkhed van de startpagina's

Startspot.be is zo gebouwd dat iedereen met een beetje gezond verstand een startpagina kan beheren. Mochten er desondanks aanmerkingen zijn dan horen wij dat graag.

Mogelijke onderwerpen

Elk onderwerp is geschikt voor een startpagina, de inhoud van de startpagina moet wel voldoen aan de wetten van het Nederlandse recht. Bij inbreuk, zal de startpagina meteen worden geblokkeerd.

Geld verdienen met je startpagina

Startspot.be staat het plaatsen van commerciële links toe, mits deze zijn gerelateerd aan het onderwerp. Het is dus mogelijk om geld te verdienen met je startpagina. Kijk daarom snel of jouw startpagina nog beschikbaar is en meld je snel aan. De goede namen zullen snel weg zijn.

Benodigde tijd

Het is natuurlijk helemaal aan jezelf hoeveel tijd je erin wil steken. Maar om een leuke startpagina op te zetten kost het natuurlijk wel wat tijd en inzet. Het is maar net wat je ervoor over hebt

©2017 Startspot.be, alle rechten voorbehouden.
Scripting en hosting door: MPlay.nl